Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Fix the dam clock on ss61 or give us free holiday

  1. #21

    Default

    uh oh I think Dawnseeker broke the server!

  2. #22

    Default

    Quote Originally Posted by amv222 View Post
    uh oh I think Dawnseeker broke the server!
    Sorry I tripped over the cord! Just kidding, we're actually in final testing now on the new hardware. The server should be up shortly.
    Legendary Hero

  3. #23

    Default

    for shame you should really watch where you're walking around the office!

    Ok fingers crossed for this fix.

  4. #24
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    climbin in your windows, snatchin your people up
    Posts
    208

    Default

    http://bbs.evony.com/showthread.php?...18#post1903218

    did it really take this long to discover the problem?
    the problem that people have been discussing for months...
    the same problem that has made many people leave the game...

    wow

  5. #25

    Default

    The server is back!

    Unfortunately, battle reports were lost in the hardware failure. Our server team tried to save them but they were simply unrecoverable. Sorry for any inconvenience this causes.
    Legendary Hero

  6. #26

    Default

    omg it's like a brand new server! Where has this been the last 4 months!!!

  7. #27

    Default

    I am still unable to get on for some reason

  8. #28

    Default

    Thank you Evony for this is the game I remember! The first fun day I have had on the game in 5 months. Thanks again

  9. #29
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    At the blacksmith, sharpening my banaxe
    Posts
    9,236

    Default

    Well, now that this has been fixed, there's really no more need for this thread.

    Yay fixes!
    Closed.

    The wheels of survival are greased more readily by easy lies than hard truths.


Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •