Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: All your Forum are belong to ssf

  1. #11
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Rock N Rollin to a town near you !!!
    Posts
    3,630

    Default

    Quote Originally Posted by slash09 View Post
    Started in 2010, so 4 years.
    i joined the forum in 2010, The issues didn't arise till the spambot issues were fixed. (a good 6 months after i started moderating)


    Sig Courtesy Of Sickness!
    Bomben - Great Phract Smack - My History
    Quote Originally Posted by davemata View Post
    ssssssssffffdrdrawers. You can't tell me to stop being who I am.

  2. #12

    Default

    Quote Originally Posted by slash09 View Post
    Started in 2010, so 4 years.
    The forums were working fine in 2010. It wasn't until the update to vB 4 that the email servers stopped working, and that upate occured either mid to late 2012 or early 2013.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    New England
    Posts
    1,297

    Default

    Quote Originally Posted by Surefire View Post
    The forums were working fine in 2010. It wasn't until the update to vB 4 that the email servers stopped working, and that upate occured either mid to late 2012 or early 2013.
    and those email problems are resolved.

    Flaming CHICKEN!
    Courtesy: Sturm

  4. #14

    Default

    Quote Originally Posted by ssfgrgawer View Post
    http://prntscr.com/3l6htj
    http://prntscr.com/3l6i9u
    http://prntscr.com/3l6ifg

    Thus your forums now belong to ssf.

    Prove me wrong forums. Prove me wrong.
    OOOOOOOOOH i seee "Administrative section" in your forums page C:

  5. #15
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    US Navy
    Posts
    7,766

    Default

    I joined in 2009, and never experienced issues with my email, even sometime in late 2010 to early 2011 when I had my email changed by an administrator.
    Formerly known as Jurnis

  6. #16

    Default

    Quote Originally Posted by slash09 View Post
    It took 4 years for evony to send me my activation code to get on the forums. I just got it last week.
    Then why does you forum account say it was created December 2013?

    Quote Originally Posted by slash09 View Post
    I have sent hundreds of emails an have never got an answer form evony. And that is just this year.
    He was talking about the forum email system, not the in-game one.

  7. #17
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    A flat near you
    Posts
    106

    Default

    You can create the account without an activation code, but to post, you need it. I had the problem so was locked out from posting for about a year +

  8. #18
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Look out the window
    Posts
    777

    Default

    Quote Originally Posted by slash09 View Post
    It took 4 years for evony to send me my activation code to get on the forums. I just got it last week.
    Quote Originally Posted by Surefire View Post
    Then why does you forum account say it was created December 2013?

    Na47 - PoTaToHeAdbest - 7
    Na50 - SKORPIAN - 427
    Na55 - Potatoes - 7

    Retired from All Servers

  9. #19
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    104

    Default

    It's a shame at the moment, because this shows how un-active the forums can be in a day for you to post this much :P #The rebirth of the forums is here! xD


    But still... Nice sight

  10. #20
    Join Date
    May 2014
    Location
    England
    Posts
    104

    Default I'm Comming For YOU SSF!



    Yet Its ONLY The Beginning!

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •