Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Server 190 Java errors

  1. #1

    Default Server 190 Java errors

    Getting this error code when trying to send out a new inn hero for the past two days...
    java.lang.IllegalArgumentException

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by MaLadyZ View Post
    Getting this error code when trying to send out a new inn hero for the past two days...
    java.lang.IllegalArgumentException
    Google it.
    SS37

    Less QQ more PewPew

    Quote Originally Posted by Prodigy the 5 View Post
    cush has a point... and he is right
    Ya.

  3. #3

    Default

    Fail to see how doing a Google will solve a problem that is in game, not only with me but others. The problem is not on my end but on the game end of things.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    WV, USA
    Posts
    408

    Default

    Google ain't gonna help cush.. the server is broken. It's been broken since a few hours before maintenance on Thursday night/Friday morning.

    It does it on all new heroes, inn heroes, unleveled heroes, etc. You can send attacks with leveled up heroes, not really sure where the cut off is or why. I've tried a couple on wars on an inn hero to see if leveling it a bit would affect it: nope. I've tried renaming it: nope. I've tried moving it to another city: nope, can't even move it. The rally spot simply does not work at all for new heroes.

    I do have to say that everyone being unable to do shyt has helped the lag though.

  5. #5

    Default

    I know it won't help.

    I was just suggesting something equally as pointless as telling us.

    It's been 5 years, don't expect me to start being helpful now, lol.

    Also, clear you cache and update Adobe flash.
    Last edited by cushseth; 04-25-2015 at 07:43 PM.
    SS37

    Less QQ more PewPew

    Quote Originally Posted by Prodigy the 5 View Post
    cush has a point... and he is right
    Ya.

  6. #6

    Default

    Quote Originally Posted by cushseth View Post
    .

    Also, clear you cache and update Adobe flash.
    this sounds like something evony would tell us

  7. #7

    Default

    and now 190 has 3 maintnances today.... lets hope the 3rd time is a charm... 2nd maint still didnt fix it

  8. #8

    Default

    thanks for fixing the problem ignore the trolls

  9. #9

    Default

    thank you for fixing it after what 8 hours of maintnace without sying a word to us thanks

  10. #10

    Default

    They more than likely fixed it because it was broken, I don't think they read the forums anymore.

    The person who's job it actually is to do this hasn't been here for three weeks lol.
    Last edited by cushseth; 04-28-2015 at 05:28 PM.
    SS37

    Less QQ more PewPew

    Quote Originally Posted by Prodigy the 5 View Post
    cush has a point... and he is right
    Ya.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •