Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Server 196

  1. #1

    Default Server 196

    Is anyone else suffering with extreme lag on 196? I'm seeing more of the spinning clock than actual city ........

    Oh and before we start clearing cache's and rebooting ........ let me say this.

    #1 This is happening on 3 machines over the past 3 days

    #2 The lag has gotten worse over the past few days

    #3 I have rebooted my router a couple of times a day

    #4 I have used other browsers

  2. #2

    Default

    yesterday did indeed have extremely bad lag for around 2hours where nothing could be done. after that it went back to the usual lag we normally get. what i'm bothered by now is that evony gave us 7mins notice on maintenance, and it started 30mins earlier. and its been down nearly an hour now

  3. #3

    Default

    Same again today I'm afraid, the servers only been playable (of sorts) for about 20 minutes before I'm kicked out with the pop up box telling me to refresh the page ~ network error. Theres no way this is pc or cache related

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Locked out :(
    Posts
    88

    Default

    It won't even let me login

  5. #5
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    South Africa
    Posts
    1

    Default

    Members in our alliance are starting to quit the game because they cannot log in or stay logged in. This is a shame. Clearly a server lag issue.

  6. #6

    Default

    can't even log in?
    RETIRED

  7. #7

    Default

    Yet again...... more lag. Two days of being half playable, two days of being playable if you plan ahead for 1/2 hour as the servers taking a while to respond to even the simplest build or march. It has now just booted me out and I'm back to seeing the network error popup window, thank fcuk I dont pay to play this game otherwise there would be a few chargebacks being logged.

  8. #8

    Default

    Still can't log at all.
    RETIRED

  9. #9

    Default

    November 30th ....... lag is worse as ever. No chance of logging to at the moment

  10. #10
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Washington
    Posts
    5

    Default

    no login problems, but marches still hanging on SS60

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •