Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Teleporting question?

  1. #11
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    In the realms of a far distant mind
    Posts
    167

    Default

    If I teleport my city will it teleport all my resorces?
    To inflict her company upon another is a crime most odious.

  2. #12

    Default

    Yes, and troops as long as they are in the city. Also, all research, building and troop production will not be disrupted.
    Always here to help - feel free to PM me or leave a visitors note. Find someone's answer helpful? Add to their reputation (click the scales next to the number of their post).

  3. #13
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Antwerp
    Posts
    514

    Default

    [Moderator Edit ~ post edited due to inappropriate language.]
    Last edited by Sarasca; 07-09-2009 at 06:46 PM. Reason: Language.

  4. #14
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    In the realms of a far distant mind
    Posts
    167

    Default

    thanks guys
    To inflict her company upon another is a crime most odious.

  5. #15

    Default

    Just jumping in on this thread..since I want to do this.
    WHat do I need to have/do to be able to teleport my city to a specific location? A friend of mine is here and we want to be in the same location. I know what region he is in..he has 3 towns I only have 1, so it makes sense for me to move instead of him.
    I'm guessing I dont want to do a random move...what do I have to get to move somewhere I want to. ANd can I go to his region and scout out where I want to be? Do I have to scout out an area and take it? or just move.

  6. #16

    Default

    If you use a City Teleport, you can enter in the state you want to go to and it will move you to a random open flat in the state. An Advanced City Teleport item will let you enter in the exact coordinates you want to move to, as long as it is an unowned, unoccupied flat.
    Always here to help - feel free to PM me or leave a visitors note. Find someone's answer helpful? Add to their reputation (click the scales next to the number of their post).

  7. #17

    Default

    so..can I buy one or the other of these?

  8. #18

    Default

    Yes - they are available in the shop, or if you are lucky on the wheel
    Always here to help - feel free to PM me or leave a visitors note. Find someone's answer helpful? Add to their reputation (click the scales next to the number of their post).

  9. #19
    Join Date
    May 2009
    Location
    Roskilde, Denmark
    Posts
    13

    Default

    A little addon question to teleporting..
    When you teleport a city, what does it leave behind?
    A Flat owned by noone? A Random Valley? A NPC city?

  10. #20
    Join Date
    May 2009
    Location
    In Front of My Computer (Bristol, VA)
    Posts
    2,245

    Default

    1. When you teleport, it leaves an empty, unowned flat behind of indeterminate level (unless you knew what level the flat was that the city was built on).

    2. You cannot teleport if your troops are not in your city. When you attempt to do so, you will get an error message telling you that you need to recall all your troops first.

    3. You lose all conquered valleys you owned when you teleport.

    On Most Servers (Both Ages) / Playing Since May 2009

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •