Page 1 of 28 12311 ... LastLast
Results 1 to 10 of 272

Thread: Evony not working?

  1. #1

    Evony not working?

    I cannot get evony to load. the url takes me to a site to purchase the domain name. can someone please post the URL to go to server one?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Lansing, MI
    Posts
    3,622

    Default

    http://1.evony.com/s.html?
    Here is the URL to server one.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    United Kingdom
    Posts
    180

    Default

    I am also having a problem if I go here

    http://3.evony.com/s.html

    or to the main site

    http://www.evony.com/index.do

    and login with my username and password when i select server 3 and press login I get a brown screen I have also tried eptying the cache and cookies and still I get a brown screen somebody please help us out...

  4. #4

    Default

    yeah doesnt work. it just takes me here:


  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by whisperingdeath View Post
    I am also having a problem if I go here

    http://3.evony.com/s.html

    or to the main site

    http://www.evony.com/index.do

    and login with my username and password when i select server 3 and press login I get a brown screen I have also tried eptying the cache and cookies and still I get a brown screen somebody please help us out...
    it is http://4.evony.com/s.html? not http://4.evony.com/s.html

    just change the number to whichever server you want to play.

    I also can't log in from the main page anymore, just get a brown screen. Yesterday it was the other way round. I also couldn't log in to the forum for the last 30 mins. It kept bringing me back to the log-in screen.

  6. #6

    Default

    I am having trouble with both as well. Was this name change really needed? was it an advertisement decision? they are having enough trouble with the people who are on now do they really need more?

  7. #7

    Default

    I am going nowhere also.

    I tried several of the servers.

  8. #8

    Default

    cant log in get server error 500 in my ie firefox or google crome web browers

  9. #9
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Lansing, MI
    Posts
    3,622

    Default

    Have you all tried cleaning out your cache and cookies and history and everything since the last time that you played the game?

  10. #10
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Nottingham, UK
    Posts
    1,760

    Default

    Delete cache/cookies/history and restart your pc
    Then connect via
    x.evony.com

    X would be the server number, dont add s.html to the end.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •